İSKİ'den su kesintisi için yeni tarih: O gün yapılacak

İSKİ'den su kesintisi için yeni tarih: O gün yapılacak
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz’da yapılacak olan su kesintisini ileri bir tarihe erteledi.

Sözcü’nün haberine göre, “yarın saat 14.00’te başlayacak" ve "21 Eylül Cumartesi sabahı 09.00’a kadar sürecek olan" kesinti, 23 Eylül Pazartesi saat 10.00’dan 24 Eylül Salı sabah 04.00’e ertelendi. Böylece kesinti 18 saat boyunca sürecek ve pek çok mahalle bundan etkilenecek.

BEYKOZ VE ÜSKÜDAR’DA SU KESİNTİSİ

İSKİ’nin erteleme kararına göre, Beykoz’da Yeni Mahalle’nin üst kotları su kesintisinden etkilenecek. Üsküdar’da ise Mehmet Akif Ersoy, Kuleli, Yavuztürk, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Küçüksu, Çengelköy ve Kirazlıtepe mahallelerinde su kesintisi yaşanacak.

ÜMRANİYE’DE GENİŞ KAPSAMLI KESİNTİ

Ümraniye’de ise Atatürk, Tantavi, İstiklal, Atakent, Armağanevler, Site, Saray, Namık Kemal, Esenevler, Finanskent, Kazım Karabekir, Dumlupınar, Elmalıkent, Topağacı, İnkılap ve Hekimbaşı mahallelerinde su kesintisi planlanıyor.

Erteleme ile birlikte vatandaşlar su kesintisine daha hazırlıklı olabilecek. İSKİ’den konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.