İstanbul Şehir Hatları yaz tarifesi 17 Haziran'da başlıyor

İstanbul Şehir Hatları yaz tarifesi 17 Haziran'da başlıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları’nın kış tarifesi sona eriyor. Yeniden düzenlenen yaz tarifesi 17 Haziran’da başlayacak ve 8 Eylül’e kadar uygulanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları'nın kış tarifesi, 17 Haziran'da sona eriyor ve yeniden düzenlenen yaz tarifesi bu tarihten itibaren başlıyor.

Yaz tarifesi, 8 Eylül'e kadar geçerli olacak. Yolcu yoğunluğu göz önünde bulundurularak yapılan düzenlemeler kapsamında, bazı hatlardaki sefer sayılarında artış yapıldı.

Beşiktaş-Adalar Hattı'na, geçen yılki tarifeye kıyasla 2 sefer daha eklenirken, Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü Hattı'na hafta sonu ve resmi tatil günlerini kapsayacak şekilde 2 sefer daha konuldu.

Aşiyan-Anadoluhisarı-Küçüksu Hattı'na 1 sefer, Sarıyer-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı Hattı'na ise geçen yıldan farklı olarak Anadolu Kavağı-Poyraz ve Poyraz-Anadolu Kavağı olarak 2 sefer daha eklendi.

GECE SEFERLERİ DE YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Gece seferleri yaz boyunca devam edecek, Adalar Hattı da yoğun bir şekilde hizmet verecek. Yaz boyunca Bostancı-Adalar Ring Hattı'nda her gün ve Kadıköy-Karaköy-Beşiktaş Hattı'nda cumayı cumartesiye ve cumartesiyi pazara bağlayan gecelerde uygulanan gece seferleri devam edecek.

MEHTAP TURLARI DA DÜZENLENECEK

Ayrıca, Şehir Hatları'nın 2019 yılı sonundan itibaren açtığı 10 yeni hat da yaz tarifesinde hizmet vermeye devam edecek. Yaz klasiği olan Mehtap Turları da yaz boyunca her cumartesi düzenlenecek. Turlar, Bostancı-Kadıköy-Eminönü-Üsküdar-Beşiktaş-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı hattında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.