İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri ortak teknoloji projeleri için protokol imzaladı

İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri ortak teknoloji projeleri için protokol imzaladı
İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri, teknoloji projelerinde işbirliği yapmak üzere protokol imzaladı. İmzalanan anlaşma, iki şehir arasında yenilikçi çözümler geliştirmeyi hedefliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında ortak teknoloji projeleri geliştirmek amacıyla önemli bir işbirliği protokolü imzalandı. İmza töreni, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı içindeki İnovasyon ve Teknoloji Standı'nda gerçekleşti.

"İKİ ŞEHİR ARASINDA ETKİLİ BİR DÖNEM BAŞLANGICI"

Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı. İmamoğlu, İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri ile İzmir İnovasyon ve Teknoloji şirketleri arasında işbirliği yapacaklarını belirterek, iki şehir arasında etkili bir dönemi başlatmayı hedeflediklerini söyledi.
Cemil Tugay ise, işbirliğinin Türkiye için büyük bir potansiyel taşıdığını ve gelecek yıllarda bu protokolün sonuçlarının kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti. Protokol, teknoloji alanında iki şehir arasında güçlü bir ortaklık kurmayı amaçlıyor. Konuşmaların ardından işbirliği protokolü resmi olarak imzalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.