İstanbul’da panik dolu anlar! Sahilde patlayıcı yüklü jetski görüldü

İstanbul’da panik dolu anlar! Sahilde patlayıcı yüklü jetski görüldü
İstanbul'un o ilçesinde sahilde görülen patlayıcı yüklü jetski bölgede paniğe neden oldu...

İstanbul Valiliği, Çatalca ilçesindeki Yalıköy sahiline menşei henüz belirlenemeyen bir insansız deniz aracının vurduğunu açıkladı. Saat 12.00 civarında tespit edilen aracın Karadeniz'in kuzeyinden geldiği düşünülüyor. Valilikten yapılan açıklamada, olay yerine Vize Kolluk Destek Timi ekiplerinin sevk edildiği belirtildi. 

İNSANSIZ DENİZ ARACI 

Valilikten Yapılan Açıklama İstanbul Valiliği’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Olay yeri güvenlik çemberine alınmış, çevrede bulunan vatandaşların da güvenlik çemberinin dışına çıkarılmaları sağlanmıştır. 3 metre boyunda, 1 metre genişliğinde olan ve Karadeniz'in kuzeyinden geldiği değerlendirilen insansız deniz aracı, bölgeye intikal eden SAS timleri tarafından güvenlik altına alınmıştır." 

PATLAYICI YÜKLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ 

Göçmen Kaçakçılığı Şüphesi Yapılan ilk incelemelerde, aracın göçmen kaçakçılığında kullanılabileceği ihtimali değerlendirildi. Bu gelişmenin ardından Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.  

Çeşitli kaynaklarda yer alan bilgilere göre, jetskinin içerisinde patlayıcı madde bulunduğu da tespit edildi. Yetkililer, jetskinin askeri inceleme noktalarına taşınarak kriminal incelemelerin yapılacağını duyurdu. Bulunan jetskinin üzerinde birden fazla kamera ve askeri donanım unsurları yer alırken, patlayıcı maddeler de bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.