İstanbul'da polis memuruna silahlı saldırı: 1 zanlı ölü ele geçirildi

İstanbul'da polis memuruna silahlı saldırı: 1 zanlı ölü ele geçirildi
Tuzla'da, dolandırıcılık suçundan arama kararı bulunan bir zanlının evine düzenlenen operasyonda, polis ekiplerine silahlı saldırı düzenlenmesi sonucu bir polis memuru yaralandı. Olayda, bir zanlı ölü ele geçirilirken, iki şüpheli gözaltına alındı.

Tuzla'da, dolandırıcılık suçundan hakkında arama kararı bulunan bir zanlının evine düzenlenen operasyonda, polis ekiplerine silahlı saldırı düzenlenmesi sonucu bir polis memuru yaralandı. Olayda, bir zanlı ölü ele geçirilirken, iki şüpheli gözaltına alındı.

OLAYIN GELİŞİMİ

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, dolandırıcılık suçundan arama kararı bulunan şüpheli E.E. hakkında işlem yapmak üzere Tepeören Villaları'ndaki bir adrese gitti. Ekipler, arama çalışmalarını sürdürürken içeriden silah sesi duyuldu ve bu esnada bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis memuru, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sırasında iki şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, silahla direnen E.E. vurularak ağır yaralandı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından polis ekipleri, bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı ve olay yeri inceleme ekipleri çalışmalara başladı.

YARALI POLİS MEMURUNUN DURUMU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, saat 17.00 sıralarında Tuzla'da aranan kişilere yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyona çıkıldığı belirtildi. Açıklamada, yaralı polis memurunun hayati tehlikesinin devam ettiği ve tedavi amaçlı hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

E.E.'NİN 10 SUÇ KAYDI VARMIŞ

Yapılan açıklamada, hayatını kaybeden E.E.'nin "kasten öldürme" suçunun da aralarında bulunduğu toplam 10 aranma kaydının bulunduğu ifade edildi. Gözaltına alınan F.İ. dolandırıcılık suçundan, Ç.G. ise "Ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında Kanun'a muhalefet" suçundan arandığı belirtildi.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER

Olay sonrası yapılan aramalarda, evde bir otomatik tabanca, iki adet 9 mm çapında tabanca, çok sayıda fişek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkındaki tahkikatın sürdüğü bilgisi paylaşıldı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.