İstanbullulara nefes aldıracak haber! 3 yeni hat ekleniyor

İstanbullulara nefes aldıracak haber! 3 yeni hat ekleniyor
İstanbul Beylikdüzü Belediyesi vatandaşlarına güzel haberi verdi! 3 yeni hat ekleniyor, ulaşım çok daha kolay olacak...

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin toplu taşıma ağını genişletmek ve ulaşımı daha kolay hale getirmek için önemli bir adım attı. Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, İETT Genel Müdürü İrfan Demet'in de katılımıyla ilçeye üç yeni toplu taşıma hattı eklenmesi kararlaştırıldı.

İLÇE HALKININ TALEPLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıya, Beylikdüzü Belediyesi yetkililerinin yanı sıra ilçe muhtarları, sivil toplum örgütleri, bölgedeki üniversiteler ve vatandaşların talepleri detaylı bir şekilde değerlendirildi ve yeni hatların planlaması bu doğrultuda yapıldı. Hedef, Beylikdüzü halkının hem ilçe içinde hem de Metrobüs ve Marmaray gibi ana ulaşım hatlarına daha hızlı ve kolay erişimini sağlamak.

YENİ HATLAR HİZMETE GİRİYOR

Planlanan üç yeni hat, Beylikdüzü'nden Marmaray'a ve diğer ana noktalara direkt ulaşımı sağlayacak. Yeni hatların hizmete girme tarihleri ise şöyle:

  • 145 Marmara Evleri - Küçükçekmece Marmaray Hattı: 16 Temmuz 2024 tarihinde hizmete başlayacak. Bu hat, Beylikdüzü'nden Marmaray'a direkt ulaşım sağlayarak bölge sakinlerinin iş ve eğitim hayatına büyük kolaylık getirecek.

  • BM 7 Haramidere/Yakuplu - Beylikdüzü Hattı ve BM 8 Gürpınar/Adnan Kahveci Mah.- Cumhuriyet Mah. Metrobüs Hattı: 9 Eylül 2024 tarihinde hizmete girecek. Bu hatlar, ilçedeki okullar, hastaneler ve kamu kurumlarına ulaşımı daha hızlı ve kolay hale getirecek, mahalleler arası entegrasyonu sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.