İzmir'de CHP'li ilçe başkanının aracına silahlı saldırı

İzmir'de CHP'li ilçe başkanının aracına silahlı saldırı
İzmir'de CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'ın aracına gece saatlerinde silahla ateş açıldı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

İzmir'in Sekiz Eylül Mahallesi'nde, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'ın evinin önünde park halindeki aracına gece saat 03.30 sularında silahla ateş edildi. Yılmaz, silah seslerini duyduktan sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek inceleme yaptı. Yılmaz'ın otomobiline toplamda 6 mermi isabet ettiği, çevrede ise 12 boş kovan bulunduğu tespit edildi.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, olayla ilgili olarak E.Ç. (36) ve A.Y. (35) isimli iki şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin Kemalpaşa Belediyesinde çalıştıkları ancak yaklaşık 1 ay önce işten çıkarıldıkları öğrenildi.

"PARTİNİN KURUMSAL KİMLİĞİNE YAPILMIŞ BİR SALDIRI"

CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, konuyla ilgili olarak ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi. Yılmaz, saldırının sadece şahsına değil, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurumsal kimliğine yapılmış bir saldırı olduğunu belirtti. Yılmaz, ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederken, olayın son birkaç aydır kendisine yönelik hedef göstermelerle hazırlanan bir süreç olduğunu ifade etti. Soruşturma sürecinin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.