İzmir'de peş peşe silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!

İzmir'de peş peşe silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!
İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir büfeye otomobilden açılan ateşte 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin 10 yaşında çocuk olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir'de peş peşe 2 silahlı saldırı meydana geldi. İlk olay Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir büfe önünde yaşandı.. İddiaya göre, plakasız bir otomobil ile gelen iki kişi tabanca ile büfe önünde bulunanlara ateş açtı.

1 ÖLÜ, 2 YARALI

Şüpheliler hızla olay yerinden kaçarken, yaralananlar en yakındaki hastanelere kaldırıldı. Hadisede bir kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan M.A.Ö. ile H.A.'nın hastanedeki tedavileri ise devam edecek.

SORUŞTURMA AÇILDI

Yaşanan olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, plakasız beyaz bir otomobil ile silahlı saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin, ateş açtıkları diğer iki kişi arasında uyuşturucu ticaretinden kaynaklı husumet olduğu iddia edildi.

İZMİR'DE PEŞ PEŞE SİLAH SESLERİ

Kentte ikinci olay Menderes Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'ndeki bir kıraathane önünde meydana geldi. 

İddiaya göre, Bucaspor taraftar gruplarından oluşan eski Buca Fun Club Derneği Başkanı da olan emlakçı vatandaşa, kıraathane önüne aracıyla gelen kişi tarafından ateş açıldı.

Kıraathanede bulunan kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi de tabanca ile aracıyla gelen kişiye ateş etti. Çatışmada, emlakçı kişi ve kıraathanede müşteri olarak bulunan iki kişi vuruldu.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslar ile Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan emlakçı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.