İzmirliler dikkat! Belediye duyurdu: Toplu taşıma 3 gün boyunca böyle olacak

İzmirliler dikkat! Belediye duyurdu: Toplu taşıma 3 gün boyunca böyle olacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, düzenlenecek fuarlar nedeniyle toplu taşıma araçlarında düzenlemelere gidileceğini belirtti. Yeni düzenlemeden hangi numaralar etkilenecek? Toplu taşıma 3 gün boyunca böyle olacak...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 25-28 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek PET İzmir (Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı) ve 26-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek INTERFRESH Eurasia (Sebze, Meyve Ambalaj, Depolama, Lojistik, Tarım Makine ve Teknolojileri Fuarı) için toplu taşıma düzenlemelerine gitti. Fuar yoğunluğunu karşılamak amacıyla otobüs hatlarında ek seferler ve bağlantı düzenlemeleri yapılacağı duyuruldu.

YENİ DÜZENLEMELER VE HAT TAKVİYELERİ

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam

Gaziemir’deki Yeni Fuar Alanı’na ulaşımı kolaylaştırmak adına, 92 numaralı Fuar İzmir-Üçyol Metro, 610 numaralı Fuar İzmir-Semt Garajı hatlarına takviye seferler eklenirken, yolcu yoğunluğunun artabileceği güzergâhlarda ek seferler devreye sokulacak.

Ayrıca, 92 numaralı Fuar İzmir-Üçyol Metro hattı Karabağlar ve İzmir Metro bağlantılı, 610 numaralı Fuar İzmir-Semt Garajı hattı ise İZBAN bağlantılı olarak hizmet verecek. Fuar alanına deniz ve metro ile ulaşmak isteyen yolcular için de 650 numaralı Fuar İzmir-Balçova hattı Üçkuyular İskele ve Fahrettin Altay Metro bağlantılı olarak hizmet sağlayacak.

ULAŞIMDA AKSAMA YAŞANMAMASI İÇİN ÖNLEMLER

ESHOT, fuar süresince toplu ulaşımda aksaklık yaşanmaması adına sahada motorize ekiplerin görev yapacağını ve yoğun saatlerde ek seferlerin anında devreye sokulacağını belirtti. Bu kapsamda, fuar alanı çevresinde önemli noktalara motorize ekipler yerleştirilecek ve yolcu yoğunluğu olan hatlara yönelik hızlı müdahale edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.