Kiracı, ev sahibini icra memuru gönderdiği için bıçakladı

Kiracı, ev sahibini icra memuru gönderdiği için bıçakladı
Yalova'da bir ev sahibi kiracısını tahliye etmek için icra memuru gönderdi. Kavga eden kiracı, ev sahibini bıçaklayarak yaraladı.

Yalova'nın Dere Mahallesi'nde, 50 yaşındaki Adnan S., aynı binada yaşayan ev sahibi 69 yaşındaki K.A. ile tahliye işlemi nedeniyle tartışmaya başladı. K.A.'nın evine tahliye için icra memuru gönderdiği gerekçesiyle çıkan tartışma sırasında Adnan S., ev sahibini önce yumrukladı, ardından bıçakla cinsel organını kesti.

KİRACI NÖBETÇİ HAKİMLİKÇE TUTUKLANDI

K.A., olayın ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve ameliyata alındı. Zanlı Adnan S., kaçtıktan sonra polise giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Adnan S., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

OLAY "KÜFÜR" İLE BAŞLADI

Adnan S.'nin emniyetteki ifadesinde, tahliye kararından sonra kira konusunda anlaşma sağladıklarını, ancak ev sahibinin icra işlemini iptal etmediğini belirttiği öğrenildi. Olay gününde evde televizyon kablosunu tamir etmekte olduğunu ifade eden Adnan S., ev sahibinin küfür etmesi sonucu bıçakla saldırdığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.