Kırıkkale'de, nişanlısını yaralayan adam önce taksi çaldı, ardından intihar etti

Kırıkkale'de, nişanlısını yaralayan adam önce taksi çaldı, ardından intihar etti
Kırıkkale'de tartışma sonucunda nişanlısını tabancayla yaralayan E.E., taksi çalarak olay yerinden kaçmaya çalıştı ardından da aynı silahla intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırıkkale'de, Çalılıöz Mahallesi'nde bir apartmanda yaşanan tartışma sonucunda nişanlısını tabancayla yaralayan E.E. (37), aynı silahla intihar etti. Olay, üç katlı apartmanın giriş katında meydana geldi.

İddiaya göre, E.E. ve nişanlısı B.Ü. (37) arasında çıkan tartışma, bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında B.Ü., üzerinde bulunan tabancayla E.E.'ye ateş ederek ağır yaraladı.

TAKSİ ÇALARAK OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olayın ardından B.Ü., bölgedeki bir durakta bulunan taksiyi çalarak kaçtı. Durumu fark eden komşuları, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Ağır yaralanan E.E., ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, B.Ü.'nün nerede olduğu ve olayın detayları hakkında bilgiler sınırlıydı.

HASTANEYE KALDIRILAN B.Ü. HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından kayıplara karışan B.Ü., Alparslan Türkeş Bulvarı Nokta Parkı yanında nişanlısını yaraladığı tabancayla başına ateş etti. Ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan B.Ü., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürmeye devam ediyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.