Kırıkkale'de oğluyla kavga eden adam kalp krizi geçirerek öldü

Kırıkkale'de oğluyla kavga eden adam kalp krizi geçirerek öldü
Kırıkkale'de oğluyla tartışan Tacettin C, kavga sırasında kolundan bıçakla yaralandıktan sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Olay sonrası Şahin C. tutuklandı.

Kırıkkale'nin Yenimahalle Şehit Fatih Aydoğan Sokak'taki müstakil bir evde yaşanan olayda Tacettin C. (53), oğlu Şahin C'nin (26) evinde kalan babasını almak için eniştesi Bahri K. (59) ve yeğeni Mehmet K. (19) ile birlikte oğlunun evine gitti. Tacettin C, kapıyı defalarca çalmasına rağmen açılmayınca bahçeden eve girmeye çalıştı. Bu esnada Tacettin C. ile oğlu Şahin C. arasında tartışma çıktı.

KAVGA SOKAĞA TAŞTI

Sokakta devam eden tartışmaya enişte Bahri K. ve yeğen Mehmet K. de dahil oldu. Kavga sırasında Şahin C, babası Tacettin C'yi kolundan bıçaklayarak yaraladı. Tacettin C, ambulansla hastaneye götürülürken kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Olay sırasında Bahri K. ve Mehmet K. de bıçakla yaralanırken, Şahin C. darp sonucu hafif yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, Şahin C. olay sonrası gözaltına alındı.

TUTUKLAMA KARARI

Şahin C'nin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirildi ve adliyeye sevk edildi. Hakimlikçe tutuklanan Şahin C, cezaevine gönderildi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.