Kütahya'da su kuyusundaki gazdan zehirlenen 3 kişi yaralandı

Kütahya'da su kuyusundaki gazdan zehirlenen 3 kişi yaralandı
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kazdıkları su kuyusuna düşen baba ve iki oğlu, metan gazı zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Baba ve oğullarının durumu ciddiyetini koruyor.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki Eşen köyünde, su kuyusunu kazarken metan gazı zehirlenmesi sonucu korkunç bir olay yaşandı. Sait Ü. (35), kazdığı 13 metrelik kuyuya dengesini kaybederek düştü. Oğlunu kurtarmak için hemen kuyunun içine inen baba Dursun Ü. (51) ve kardeşi Fatih Ü. (30) ise kuyuda haber alamayınca yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

BABA VE İKİ OĞLUN BİLİNÇLERİ KAPALIYDI

Olay yerine sağlık, itfaiye, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, baba ve iki oğlunu bilinçleri kapalı bir şekilde kuyudan çıkardı. Yapılan incelemelerde, metan gazı zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldıkları belirlendi.

SAĞLIK DURUMLARI CİDDİYETİNİ KORUYOR

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan baba ve iki oğlunun burada ilk müdahalesi yapıldı. Sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilen baba ve oğulları, Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.