KYK çıkmayan üzülmesin! Ankara’da okuyan öğrencilerin barınma derdi ortadan kalkıyor: Mansur Yavaş duyurdu

KYK çıkmayan üzülmesin! Ankara’da okuyan öğrencilerin barınma derdi ortadan kalkıyor: Mansur Yavaş duyurdu
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’ya üniversite okumak için gelen öğrencilere müjdeli haberi verdi. KYK çıkmayan üzülmesin! KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrencilere destek belediyeden destek...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, X hesabından yaptığı açıklama ile üniversite öğrencilerine yönelik desteklerin devam ettiğini duyurdu. Yavaş, Ankara’ya gelen ve KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrenciler için belediyenin öğrenci konukevlerinin kapılarını açtığını belirtti.

13 BİN ÖĞRENCİYE GÜVENLİ BARINMA

Başkan Yavaş, 2020 yılından itibaren açılan öğrenci konukevlerinde şimdiye kadar 13 bin öğrencinin misafir edildiğini vurguladı. Konukevlerinin hem barınma hem de temel ihtiyaçlar konusunda öğrencileri desteklemeye devam ettiğini ifade etti. Bu yıl da aynı desteğin sürdürüleceğini belirterek, Ankara’ya gelen ve KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrencilerin misafir edileceğini duyurdu.

BAŞVURULAR 1-8 EKİM TARİHLERİ ARASINDA

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere sunduğu bu destek için başvurular, 1-8 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak. Konukevlerine başvurmak isteyen öğrenciler, https://konukevi.ankara.bel.tr adresi üzerinden gerekli işlemleri gerçekleştirebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.