LGBT propagandasına karşı "Büyük Aile Buluşması" başladı

LGBT propagandasına karşı
İstanbul Saraçhane Anıt Parkı'nda, "Dursun Bu Hayasızca Akın" sloganıyla düzenlenen yürüyüş, aileler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla başladı.

Büyük Aile Platformu tarafından "Dursun Bu Hayasızca Akın" sloganıyla LGBT propagandasına ve dayatmasına karşı düzenlenen "Büyük Aile Buluşması ve Sessiz Yürüyüş", Fatih'teki Saraçhane Anıt Parkı'nda başladı. Etkinlikte, çeşitli sivil toplum kuruluşları üyeleri, aileler ve vatandaşlar Türk bayraklarıyla alanda toplandı.

SLOGANLAR EŞLİĞİNDE PROTESTO YAPILDI

Yaklaşık 400 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği buluşmada katılımcılar, "Aileyi korumak milli güvenlik meselesidir", "Ailemize anayasal koruma istiyoruz" ve "Çocuklar için sesini yükselt" gibi dövizler taşıdı. Kalabalık, LGBT dayatmasına karşı çeşitli sloganlar atarak tepkilerini gösterdi.

YAĞMURA RAĞMEN YOĞUN KATILIM

Kentte aralıklarla etkili olan sağanak yağmura rağmen, etkinliğe geniş bir katılım olduğu gözlendi. Alanda kurulan ekranda, uzmanların cinsiyetsizleştirme konusunda yaptıkları konuşmalar gösterildi.

Akademisyen, sanatçı, sporcu ve yazarların selamlama konuşmalarının ardından katılımcılar, Saraçhane'den Beyazıt Meydanı'na doğru "Büyük Aile Yürüyüşü"nü gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.