Motosikletli saldırganlar gecekonduyu taradı: 2 yaralı

Motosikletli saldırganlar gecekonduyu taradı: 2 yaralı
İstanbul Sultangazi'de motosikletli şüpheliler bir gecekonduyu kurşun yağmuruna tuttu. Ali Osman Güler (73) ve Kadir Himmetoğlu (35) yaralandı.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, Zübeyde Hanım Mahallesi 1502. Sokak'ta saat 17.00 sıralarında motosikletli iki kişi, bir gecekonduyu hedef alarak kurşun yağdırdı. Saldırganlar, olayın ardından motosikletle kaçtı.

2 KİŞİ BACAĞINDAN VE KOLUNDAN YARALANDI

Saldırıda, evin bahçesinde bulunan 73 yaşındaki KOAH hastası Ali Osman Güler ve komşusu 35 yaşındaki Kadir Himmetoğlu yaralandı. Güler bacağından, Himmetoğlu ise kolundan ağır yaralandı. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından hastaneye kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın hemen ardından polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemleri alarak saldırganları bulmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ayrıca, olay yeri inceleme ekipleri de bölgede detaylı çalışmalar gerçekleştirdi.

"KAMERA MONTAJI YAPILMASI GEREKİYORDU YAPILMADI"

Mahalle sakinlerinden Salih Aksu, “Motosikletli iki kişi geçerken tarayıp gitmiş. İki yaralı vardı ve olaydan önce de benzer olaylar yaşandı. Kamera montajı yapılması gerekiyordu ama hala yapılmadı. Olay sonrası polis ve ambulanslar geldi, yaralıları hastaneye götürdüler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.