Muş'ta kaybolan lise öğrencisinin cansız bedeni barajda bulundu

Muş'ta kaybolan lise öğrencisinin cansız bedeni barajda bulundu
Muş'ta iki gün önce kaybolan 16 yaşındaki Bedirhan Bingöl'ün cansız bedeni, arama çalışmalarının ardından Alparslan-1 Barajı'nda bulundu. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Muş merkeze bağlı Elçiler köyünde yaşayan 16 yaşındaki Bedirhan Bingöl, iki gün önce evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye yönlendirilen AFAD ve jandarma ekipleri, Bingöl'ü bulmak için Elçiler köyü ve çevresinde arama çalışmalarına başladı.

MONT BULUNUNCA ARAMALAR BARAJDA YOĞUNLAŞTI

Aramalar sırasında Alparslan-1 Barajı kenarında Bingöl'e ait olduğu belirlenen montun bulunması, ekiplerin dikkatini baraj çevresine yönlendirdi. Kente çağrılan dalgıç polisler, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından Bingöl'ün cansız bedenine ulaştı.

AİLEDEN ACI DOLU ANLAR

Bingöl'ün cenazesi otopsi için Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen aile üyeleri ve yakınları, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine intikal eden jandarma, güvenlik önlemleri aldı.

SON GÖRÜNTÜLERİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Bingöl'ün son görüntüleri, kaybolduğu gün saat 16.28’de Bostankent Köyü Ortaokulu'nun güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, AFAD İl Müdürü Ahmet Daşdemir de bölgedeki çalışmaları yakından takip etti.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.