O belediyeden annelere müjde! Toplu taşıma ücretsiz olacak: Başvurular belli oldu

O belediyeden annelere müjde! Toplu taşıma ücretsiz olacak: Başvurular belli oldu
Birçok ilimizde yaygınlaşmaya başlayan 'Anne Kart' projesi o ilimizde de başlıyor! Annelere müjdeli haber, artık yol parasını düşünmeyeceksiniz. İşte başvuru detayları...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamak amacıyla hayata geçirdiği "Anne Kart" projesi ile 0-5 yaş arası çocuğu olan annelere önemli bir avantaj sunuyor. Bu proje sayesinde, anneler toplu taşımadan ücretsiz yararlanarak, günlük hayatlarını daha kolay bir şekilde sürdürebilecekler.

AYLIK 60 BİNİŞ HAKKI

resim-2024-09-28-172636913.png

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen "Anne Kart" projesi kapsamında, 0-5 yaş arası çocukları olan annelere aylık 60 biniş hakkı verilecek. Bu uygulama, sadece il merkeziyle sınırlı kalmayacak, tüm ilçelerdeki annelere de ulaşacak.

BAŞVURU SÜRECİ

Anne Kart'tan yararlanmak isteyen anneler, başvurularını Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yapabilecekler. Online başvuru sistemi, vatandaşların işlemlerini kolayca gerçekleştirmesine olanak tanıyacak. Başvurular, belediyenin web sitesi "manisa.bel.tr" adresi üzerinden kabul edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.