O ilimizde yılan istilası! Her gün başka yerde görülüyor: Yetkililerden yardım istediler

O ilimizde yılan istilası! Her gün başka yerde görülüyor: Yetkililerden yardım istediler
Havaların ısınmasıyla yılanlar sık sık görülmeye başlandı. Ancak o ilimizde her gün başka bir yılan vakası yaşanıyor. Bir gün bodrumda, bir gün binada, bir gün yolda...

Karabük’te hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte şehir merkezinde yılanlar daha sık görülmeye başlandı. Son günlerde yılanlarla ilgili birçok olay yaşandı. 

HER GEÇEN GÜN FARKLI VAKALAR 

aw211145-01.jpg

Bir binanın bodrum katına giren zehirli yılan, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu yakalanarak güvenli bir şekilde doğaya salındı. Bu olayın hemen ardından başka bir binaya giren yılan, cesur bir vatandaş tarafından yakalandı ve doğaya geri bırakıldı. Yılanı yakalayan Berkay Korkut’un bu cesur davranışı, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı. 

Kastamonu yolunda ise bir vatandaş, yolda gördüğü yılanı kovboy gibi halatla yakalamaya çalıştı. Bu ilginç ve cesur anlar, çevredeki insanlar tarafından şaşkınlıkla izlendi. 

Yılanların artmasıyla özellikle çocukların tehlikede olduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerden acil önlemler alınmasını istedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.