Okulda fenalaşan 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Okulda fenalaşan 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Manisa'da okulda fenalaşarak hayatını kaybeden 11 yaşındaki Mert Kaymak’ın cenazesi, ailesi ve yakınları tarafından toprağa verildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, okul bahçesinde fenalaşıp hastaneye kaldırılan ve hayatını kaybeden 11 yaşındaki Mert Kaymak, son yolculuğuna uğurlandı. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından, küçük çocuğun cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Kavaklıdere Mahallesi'ndeki evine getirildi. Evde dualar eşliğinde yakınlarıyla vedalaşılan Mert’in cenazesi, ardından Yukarı Pazar Camisi’ne götürüldü. Cenaze namazı Alaşehir Müftüsü Mehmet Ali Dilek tarafından kıldırıldı ve küçük çocuk, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze töreninde, Mert Kaymak’ın ailesi, özellikle anne Ayşe ve baba Rıfat Kaymak ile kardeşlerinin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. 5 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Mert'in vefatı, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Törene, Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikri Çetinkaya ile Mert Kaymak’ın eğitim gördüğü Kavaklıdere Atatürk Ortaokulu’nun idareci ve öğretmenleri, sınıf arkadaşları ve mahalle sakinleri katıldı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Mert Kaymak, Kavaklıdere Mahallesi Atatürk Ortaokulu'nda 5. sınıf öğrencisiydi. Dün beden eğitimi dersinde ısınma hareketleri sırasında baygınlık geçiren Kaymak’a ilk müdahaleyi öğretmeni yaptı. Ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Mert, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.