Sakarya'daki patlama için 2 müfettiş görevlendirildi

Sakarya'daki patlama için 2 müfettiş görevlendirildi
Sakarya'nın Hendek ilçesindeki makarna fabrikasında meydana gelen patlamayı araştırmak üzere , 1 başmüfettiş ve 1 müfettiş görevlendirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir makarna fabrikasında meydana gelen patlamayı araştırmak için 1 başmüfettiş ve 1 müfettiş görevlendirdiğini açıkladı. Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, müfettişlerin olay yerinde gerekli incelemeleri yapacaklarını belirtti.

"MÜFETTİŞLERİMİZ GEREKLİ İNCELEMELERİ YAPACAKTIR"

Bakan Işıkhan, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızca olayı araştırmak üzere 1 başmüfettiş ile 1 müfettiş görevlendirilmiştir. Müfettişlerimiz gerekli incelemeleri yapacaktır. Tedavileri devam eden işçi kardeşlerimizin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Patlamanın nedeni henüz tam olarak belirlenemezken, müfettişler fabrikada detaylı incelemeler yaparak olayın sebeplerini araştıracak. Patlamada yaralanan işçilerin tedavileri hastanelerde sürerken, bakanlık yetkililerinin inceleme sonuçlarına göre gerekli adımların atılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.