Samsun'da iki otomobil çarpıştı, şoför kaçmaya çalıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Samsun'da iki otomobil çarpıştı, şoför kaçmaya çalıştı: 1 ölü, 5 yaralı
Havza ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu bir kişi yaşamını yitirirken, beş kişi yaralandı. Sürücü kaçmaya çalıştı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi.

Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Havza-Vezirköprü kara yolu Güvenbeli mevkisinde, Vezirköprü istikametine gitmekte olan Alpay Ş. yönetimindeki 42 JG 139 plakalı araç, karşı yönden gelen Hüseyin B.'nin kullandığı 55 H 228 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın ardından olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan 51 yaşındaki Sevilay B.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Diğer yaralılar, Sevilay B., Emine B., Yeter B. ve Enes S., ambulanslarla Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Hüseyin B. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

SÜRÜCÜ KAÇMAYA ÇALIŞTI

Sürücü Alpay Ş., yaralı halde kaza yerinden kaçtı. Ancak ekipler, kısa bir süre içinde Alpay Ş.'yi yakalayarak Havza Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavisinin ardından gözaltına alınacağı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.