Samsun'da kayık alabora oldu: Bir balıkçı kayboldu

Samsun'da kayık alabora oldu: Bir balıkçı kayboldu
Samsun'un Bafra ilçesinde avlanmak için denize açılan iki balıkçının kayığı alabora oldu. Cengiz Liman yüzerek kurtulurken, Orhan Çorbacı denizde kayboldu. Ekipler kayıp balıkçıyı bulmak için arama çalışmalarına başladı.

Samsun'un Bafra ilçesi Koşuköyü Mahallesi'nde, balıkçılar Cengiz Liman (70) ve Orhan Çorbacı (35) 5 metrelik kayıklarıyla avlanmak için denize açıldı. İki balıkçı, denizde günün erken saatlerinde balık tutmaya başladı.

KAYIK ALABORA OLDU

Avlanma sonrasında dönüş yoluna çıkan balıkçıların kayığı, dalgaların artması sonucu alabora oldu. Cengiz Liman, yüzerek kıyıya ulaşmayı başardı. Ancak Orhan Çorbacı, akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

KURTARMA EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Kayık alabora olunca çevredekiler durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine jandarma, itfaiye, sağlık ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Kara, deniz ve havadan yapılan arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

CENGİZ LİMAN HASTANEYE KALDIRILDI

Kazadan sağ kurtulan Cengiz Liman, tedbir amaçlı Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kayıp balıkçı Orhan Çorbacı'nın bulunması için ekipler yoğun arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.