Sıra Bursa’da! Artık Bursalılar da ucuza doyabilecek: 4 çeşit yemek 80 TL

Sıra Bursa’da! Artık Bursalılar da ucuza doyabilecek: 4 çeşit yemek 80 TL
İstanbul, İzmir, Trabzon derken şimdi de Bursa! Artık Bursalılar da ucuza doyabilecek! 4 çeşit yemeğe sadece 80 TL ödeyeceksiniz...

İstanbul’da Kent Lokantası’yla başladı ve il il dağılıyor. Bütün iller isterken Bursa o adımı attı. Artık Bursalıların da ucuza doyabileceği bir yer var. 

OSMANGAZİ HALK LOKANTASI HANGİ SAATLERDE HİZMET VERECEK? 

Osmangazi Belediyesi, dar gelirli vatandaşlara ekonomik fiyatlarla sağlıklı yemekler sunacak olan Osmangazi Halk Lokantası'nı 10 Haziran Pazartesi günü saat 11.30'da hizmete açıyor. Bursa’nın ilk halk lokantası olan bu yeni tesis, Osmangazi Meydanı’nda bulunacak ve hafta içi her gün saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında hizmet verecek. Hafta sonları ve resmi tatillerde ise kapalı olacak. 

4 ÇEŞİT YEMEK 80 TL 

Osmangazi Halk Lokantası'nda günlük bin kişilik yemek çıkacak ve dört çeşit yemek yalnızca 80 liradan satılacak. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, halk lokantasının dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı yemek hizmeti sunmayı hedeflediğini belirtti. Aydın, “Halk lokantasında yemekler self servis şeklinde olacak. Aynı anda 300-350 kişiye hizmet verilecek. İlk etapta günlük bin kişilik yemek imkanı sunacağız. hedefimiz esnafa rakip olmak değil, onlarla rekabet etmek değil. Dar gelirli vatandaşlarımıza uygun fiyatlı yemek hizmeti vermek” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.