Tekirdağ'da bıçaklı kavga: Bir kişi hayatını kaybetti

Tekirdağ'da bıçaklı kavga: Bir kişi hayatını kaybetti
Tekirdağ'ın 100. Yıl Mahallesi'nde servisi şoförü Tolga Çelik, seyyar balıkçı N.Y. ile girdiği bıçaklı kavgada ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti. Zanlı gözaltına alındı.

Tekirdağ'da meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. 100. Yıl Mahallesi'nde, servisi şoförü Tolga Çelik (34) ile seyyar balıkçılık yapan N.Y. (49) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

KAVGA BIÇAKLI SALDIRIYA DÖNÜŞTÜ

Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü ve N.Y, Çelik'i bıçakladı. Yaralı Tolga Çelik, olay yerinden kaçan N.Y'nin ardından sağlık ekipleri tarafından Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, göğsünden bıçaklanan Çelik, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ZANLI İTİRAF EDİP İTFAİYEYE GİTTİ

Olayın ardından N.Y, gittiği itfaiye istasyonunda personele birini bıçakladığını bildirdi ve polis çağırmalarını talep etti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, olayın zanlısı N.Y'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kavgaya neden olan sebeplerin araştırılması sürüyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.