Tekirdağ'daki fabrikada çıkan yangın 9 saat sonra kontrol altına alındı

Tekirdağ'daki fabrikada çıkan yangın 9 saat sonra kontrol altına alındı
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki deri üretim fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle 9 sat sonra kontrol altına alınabildi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan deri üretimi yapan bir fabrikada, çalışanlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yangın ihbarında bulunuldu. Yangına müdahale için bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Fabrika, araç ve yaya girişine kapatılırken, tedbir amacıyla çevre halkı bölgeden uzaklaştırıldı.

Yangına, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlı yaklaşık 20 itfaiye aracı, 2 TOMA ve 2 AFAD ekibi müdahale etti. Ekipler, yangını kontrol altına almak için yoğun bir çaba sarf etti.

3 KİŞİ YARALANDI

Yangında dumandan etkilenen iki işçi ile yüksekten düşerek hafif yaralanan bir itfaiye eri, sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangın sırasında fabrikanın çatısında mahsur kalan bir güvercin, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ekipler, kuşa su vererek onu fabrikanın dışına bıraktı.

YANGIN 9 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de olay yerine gelerek çalışmaları takip etti. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle dokuz saat içerisinde kontrol altına alındı ve ekiplerin soğutma çalışmaları devam etmektedir.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.