Üsküdar Belediyesi’nden ücretsiz boğaz turu: Çay, simit ve rehberli tur keyfi!

Üsküdar Belediyesi’nden ücretsiz boğaz turu: Çay, simit ve rehberli tur keyfi!
İstanbul'da yaşayanlar buraya akın edecek. Ücretsiz ikramlarıyla, ücretsiz boğaz turunu kaçırmayın. İşte boğaz turuna dair tüm detaylar...

Boğaz turuna hasret kalanlara müjdeli haber geldi. Üsküdar Belediyesi'nde yer alan o gemi sayesine ücretsiz turlar başladı. Tur esnasında ücretsiz bir şekilde ikramlarda veriliyor. Tur sırasında bilgilendirme amacıyla rehberler eşlik edecek. İşte tüm detaylar...

TUR BOYUNCA HİZMET

Üsküdar Belediyesi'nin Valide Sultan Gemisi ile ücretsiz Boğaz turu fırsatını kaçırmayın! Bu hizmet, sadece Üsküdarlılara değil, herkese açık.

Tur boyunca termoslarda çay ve taptaze simit ikramları da tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıca, geçeceğiniz yerler hakkında bilgi veren bir rehber de size eşlik edecek.

070120190950371

TUR SÜRESİ 1,5 SAAT

Gemi, hem açık hem kapalı alanları, bay-bayan WC'leri ve mescidi ile donatılmıştır. Üsküdar'dan hareket eden gemi, sahil boyunca ilerleyip 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü geçtikten sonra Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne kadar devam eder ve köprünün altından dönüş yapar. Tur, karşı kıyıya yakın bir rota izleyerek tekrar Üsküdar İskelesi'nde sonlanır. Tur süresi ortalama 1.5 saat civarındadır.

Bir ipucu: Gemide en güzel manzarayı görmek için, gidiş yönüne göre geminin sol tarafındaki masalarda oturmanız tavsiye edilir.

NASIL REZERVASYON YAPILIR?

Ücretsiz Boğaz turuna katılmak için tek yapmanız gereken rezervasyon yaptırmak. Randevu almak için gemirezervasyon.uskudar.bel.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Günde üç tur düzenlenmektedir ve rezervasyonlar haftalık olarak her çarşamba açılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.