Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evleniyor! Yılın düğününe saatler kala ilk kare geldi!

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evleniyor! Yılın düğününe saatler kala ilk kare geldi!
Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Esma Sultan Yalısı'ndan dostlarıyla bir düğün yapacak. Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünü merak edilirken Altunkaya'nın hazırlık süreci arkadaşları tarafından paylaşıldı.

TV8 ekranlarının sahibi Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, bu akşam Esma Sultan Yalı'sında dünyaevine girecek.  Geçtiğimiz günlerde düğün davetiyesi ortaya çıkan çift, siyah tasarımıyla dikkat çeken davetiyede sosyal medya uyarısı yapmıştı. Tamamen siyah bir tema seçilen davetiyede Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya davetlilere, "Lütfen, sosyal medya olmasın." diye not düştü.

Çağlaaa

Daha önce 3 evlilik yapan ve bu evliliklerinden 4 kızı bulunan Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile 4. evliliğini yapacak.  4 Eylül'de Esma Sultan Yalısı'nda 'evet' diyecek. Dördüncü kez nikah masasına oturacak Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünü merakla beklenirken gelinin hazırlık süreci sosyal medyada paylaşıldı.

Çağlaaaa

Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün hazırlığına dair pozlar hızlıca gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın müstakbel eşinin parmağındaki yüzük ise dikkatlerden kaçmadı. 

Altınkaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.