Ali Koç transfer bombasını patlattı! 19 yaşındaki yıldız Fenerbahçe'de: Mourinho çok istemişti...

Ali Koç transfer bombasını patlattı! 19 yaşındaki yıldız Fenerbahçe'de: Mourinho çok istemişti...
Fenerbahçe'den beklenen transfer geldi. Ali Koç, transfer sezonu bitmeden bombayı patlattı. 19 yaşındaki genç yıldız Fenerbahçe'de... İşte tüm detaylar...

Transfer sezonunda sona yaklaşırken, Fenerbahçe yeni isimleri duyurmaya devam ediyor. Son transferinde Mourinho'nun çok istediği 19 yaşındaki yıldız futbolcu kadroya dahil edildi. Ali Koç, Mourinho'yu kırmayarak anlaşmayı kısa sürede tamamladı. İşte tüm detaylar...

FENERBAHÇE'DEN GENÇ TRANSFER

Fenerbahçe, geleceğe yönelik stratejik yatırımlarına devam ediyor! Bursaspor'dan ayrılan ve U19 Milli Takımı'nın yıldız isimlerinden biri olan 2005 doğumlu stoper Yiğit Fidan, sarı-lacivertli formayı giyecek.

Genç yetenek, Portekizli teknik direktör José Mourinho'nun ilgisini çekti ve Mourinho'nun maçlarını yakından takip edip beğenmesi, transfer sürecinde önemli bir rol oynadı. Fenerbahçe yönetimi, Mourinho'nun onayının ardından genç stoperin transferi için hızlı bir şekilde harekete geçti ve anlaşmayı kısa sürede tamamladı.

66A3536F4C0Ad0978A8Beb16

TARAFTARLAR ARASINDA BÜYÜK HEYECAN

Bu transfer, Fenerbahçe'nin geleceği açısından büyük bir adım olarak değerlendiriliyor ve sarı-lacivertli taraftarlar arasında heyecan yarattı. Yiğit Fidan, Mourinho'nun futbol anlayışını benimseyerek kısa sürede A takımda kendine yer bulabilir.

YİĞİT FİDAN KİMDİR?

  • 2005 doğumlu
  • U19 Milli Takım oyuncusu
  • Bursaspor altyapısından yetişti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.