Constantine 2 izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor: Senaryo tamamlandı

Constantine 2 izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor: Senaryo tamamlandı
İlk kez 2005 yılında beyaz perdede boy gösteren "Constantine" filmi 22 yıl aradan sonra izleyiciyle buluşacak. Devam filminin senaryosu tamamlandı.

Keanu Reeves'in ikonik John Constantine rolünü canlandırdığı "Constantine 2"nin senaryosu tamamlandı. Filmin 2026 yılının sonlarına doğru vizyona girmesi bekleniyor. 

2005 yılında vizyona giren ve başrollerinde Rachel Weisz ve Tilda Swinton’ın da yer aldığı Constantine filmi, kız kardeşinin ölümünün intihar olmadığını ortaya çıkarmaya çalışan Angela’nın John Constantine’den yardım istemesini konu alıyordu. Reeves, filmde iblis avcısı "John"u canlandırmıştı.

Keanu Reeves'in her fırsatta oynamayı çok sevdiğini söylediği filmin devamı için çalışmalar başladı. Şimdilik Constantine 2'nin hikayesiyle ilgili belirli ayrıntılar gizli tutuluyor.

Francis Lawrence’ın yine yönetmen koltuğunda oturacağı filmle ilgili yapımcı Lorenzo di Bonaventura, senaryonun bitmiş bir versiyonunun elinde olduğunu doğruladı. Ancak henüz senaryoyu okumadığını belirten Bonaventura, ComicBook’a yaptığı açıklamada, “Senaryo şu anda gelen kutumda duruyor. Ancak okumaktan korkuyorum çünkü senaryonun iyi olmasını gerçekten çok istiyorum." dedi.

Şu anda Constantine 2 için resmi bir vizyon tarihi yok. Ancak Akiva Goldsman'ın senaryoyu tamamlamasıyla birlikte çekimlerin 2025 ortalarında başlaması ve filmin 2026 sonu veya 2027 başında sinemalarda yerini alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.