Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de gerçekleştirilen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Teleferik ve TOKİ konutlarının açılış töreninde konuştu. Erdoğan, şehre yapılan yatırımların bazı çevreleri rahatsız ettiğini belirterek, "Bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Eserlerimizle kalpleri fethetmenin yolundayız. Bugün de hizmet dışında bir amacımız yok" dedi.

ŞEHİR MERKEZİNE 600 YATAK DAHA EKLENECEK

Açılış töreninde, Kocaeli Şehir Hastanesinin açılmasıyla birlikte bazı eski hastanelerin kapanacağına dair iddialara da değinen Erdoğan, bu hastanelerin hizmet vermeye devam edeceğini ve şehir merkezine 600 yatak daha ekleyeceklerini açıkladı.

"CHP'Yİ SANDIKTA HEZİMETE UĞRATTIK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinde vatandaşların kendilerine 5 yıl daha hizmet etme görevi verdiğini ifade ederek, "CHP'nin devrik genel başkanını ve destekçilerini sandıkta hezimete uğrattık. Şimdi kalan süremizi en güzel şekilde değerlendireceğiz" dedi.

Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun, erken seçimi kazandı Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun, erken seçimi kazandı

"TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Erdoğan, "Taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Bizim aklımız ülkesi ve milletiyle beraber olmak ve sürekli olarak hizmetleri devam ettirmekte" ifadesini kullandı. Ayrıca, "Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan" vurgusu yaparak, projelerin açılış kurdelesini kesti.

Açılış törenine, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Kocaeli milletvekilleri de katıldı.

Kaynak: AA