Dilan Polat sözünü bozdu! Kocası Engin Polat'la pozunu paylaştı!

Dilan Polat sözünü bozdu! Kocası Engin Polat'la pozunu paylaştı!
Geçtiğimiz haftalarda eşi Engin Polat'ın tahliye olmasının ardından  "Paylaşım yapmayı düşünmüyorum bir süre. Ailemle bir arada olacağım" diyen Dilan Polat yine dayanamadı ve kocasıyla poz verdi. İşte detaylar...

Fenomen Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın tahliyesinden sonra Instagram hesabından ilk paylaşımını kendi şarkısı "Enerci" isimli yapan Dilan Polat bir de dans etmişti. Ve bu paylaşımı sosyal medyada büyük ses getirmişti. Dilan Polat, eşinin tahliye kararının ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ilişkin “Paylaşım yapmayı düşünmüyorum bir süre. Ailemle bir arada olacağım" demişti.

Suç gelirlerinin aklanması, örgüt kurmak, Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet suçlamalarıyla 40 yıl hapis cezası talebiyle yargılanan ve 9 aydan uzun süredir tutuklu olan Dilan Polat ve Engin Polat tahliyenin ardından da gündemde yer bulmaya devam ediyor.

Polattt-2

ENERCİ PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Sosyal medyadaki sessizliğini eşinin tahliye haberinin ardından  "Enerci" şarkısıyla bozan Dilan Polat eşiyle birlikte yeniden paylaşım yaptı. Ünlü fenomen, eşi Engin Polat ile gölgesini paylaşarak kalp yaptı. Paylaşımı kısa sürede sosyal medyada dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.