Dilan Polat'ın '10 günlük' sessizliği sona erdi! Eşiyle birlikte tahliye sonrası ilk kare

Dilan Polat'ın '10 günlük' sessizliği sona erdi! Eşiyle birlikte tahliye sonrası ilk kare
Dilan ve Engin Polat çifti, 10 ay devam eden tutukluluklarının ardından geçtiğimiz günlerde tahliye oldu. Sosyal medyada ‘paylaşım yapmayacağını’ söyleyen Dilan Polat, tahliye olan Engin Polat'la ilk fotoğrafını paylaştı.

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçundan yargılanan ve geçtiğimiz haftalarda cezaevinden tahliye olan sosyal medya fenomeni Dilan ve Engin Polat sessizliklerini bozdu. Engin Polat’ın 6 Eylül’deki tahliyesinin ardından sosyal medya paylaşımlarına ara veren Dilan Polat yeni bir paylaşım yaptı.

KALP İŞARETLİ FOTOĞRAF

Dilan Polat, eşi cezaevinden tahliye olduktan sonra Instagram hesabında peş peşe paylaşımlar yaparak sevincini gösterdi. Ancak, eşi istemediği için 6,9 milyon takipçisinin bulunduğu hesabından bir süre sessizliğe büründü.

Cd Psub

10 gün süren bu sessizlik, Dilan Polat’ın Engin Polat’la birlikte kalp işareti yaptığı romantik fotoğrafı yayınlamasıyla sona erdi. Fotoğrafın altına "Göğe Bak Benimle" şarkısını ekledi.

"GÖRGÜSÜZ PAYLAŞIMLAR YAPMAYACAĞIM"

Dilan Polat, eşi cezaevinden çıkarken Enercii şarkısı eşliğinde arabada video çekip eleştirilmişti. Polat, "Görgüsüz paylaşımlar yapmaya devam edecek misiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Bbb 2

Açıklamasında, "Karardan sonra çok mutlu oldum ve o kendimi tutamadım. Kendime hakim olamadığım için de paylaşmak istedim. Aslında uzun süre paylaşım yapmayacaktım ama eşimin tahliye haberinden sonra paylaşmak istedim." dedi.

 Sevenlerine teşekkür eden Dilan Polat "Öyle bir şey asla olmayacak. Sosyal medyayı kullanırken çok dikkatli olacağım. Çok şubem var, hepsi ayakta durdu ama sosyal medyayı asla eskisi gibi kullanmayacağım" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.