Baba Vanga kehaneti tüm dünyayı sarstı! Dünyanın sonu için tarih verdi: 2025...

Baba Vanga kehaneti tüm dünyayı sarstı! Dünyanın sonu için tarih verdi: 2025...
Dünyayı sarsan kehanet Baba Vanga'dan geldi. Dünyanın sonu için tarih veren Vanga, 2025 yılını işaret ederek kötü haberi paylaştı. İşte beklenen felaket...

Dünya üzerinde yaşanan felaketlerin ardından Baba Vanga kehanetleri yeniden gündeme taşındı. Balkanların Nostradamus'unun kehanetine göre dünya sonunun geldiğini duyurdu. Baba Vanga'nın dünya sonu için tarih verdiğini söyledi. İşte dünya sonu için verilen tarih...

KEHANETLERİYLE DÜNYAYI SARSIYOR

Yıllar öncesinde vefat eden ünlü Bulgar medyumu Baba Vanga, kehanetleriyle dünyayı sarsmaya devam ediyor. Kehanetlerinde birçok kez doğru tahminlerde bulunan Baba Vanga, çocuk yaşlarında görme yetisini kaybetmesiyle, öngörüsündeki gelişim sonucunda büyük bir üne sahip olmuştır. Vanga, 11 Eylül olaylarının da yer aldığı daha birçok felaketi daha öncesinde tahmin etmeyi başarmış bir kahindir.

361411

2025 YILINDA BAŞLAYACAK

Ünlü kahin Baba Vanga, 1996 yılında hayatını kaybederken, 'Balkanların Nostradamus'u olarak da anılmuıştır. Vefatı öncesindeki öngörülerine göre dünyanın sonu için 5079 yılını paylaştı. Belirtilen tarihin günümüzden çok uzak olmasıyla, ihtimal verilmezken, çöküş için 2025 yılını işaret etti. 

Kehanete göre, Avrupa kıtasında büyük bir nüfus azalması 2025 yılında yaşanacak. Çatışmanın başlayacağını öne süren Vanga, dünya sonunun bu çatışma sonrasında geleceğini vurguluyor. Orta Doğu'daki gerilimlerle beraber bu kehanet kafa karıştırırken, son yıllarda yaşanan felaketler de kehaneti sık sık gündeme getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.