Düşen telefonunu almak için uzandı! Kayalar arasına baş aşağı sıkıştı

Düşen telefonunu almak için uzandı! Kayalar arasına baş aşağı sıkıştı
Yürüyüş sırasında düşürdüğü telefonunu almaya yeltendi, pişman oldu! Bir anda dev kayaların arasına baş aşağı sıkıştı...

Avustralya'nın Hunter Vadisi bölgesinde yürüyüş yapan 20'li yaşlardaki bir kadın, cep telefonunu almaya çalışırken kaya parçaları arasında mahsur kaldı. Matilda Campbell olarak tanımlanan genç kadın, 3 metre derinliğindeki bir yarığa düşerek baş aşağı pozisyonda saatlerce beklemek zorunda kaldı.

ZORLU KURTARMA OPERASYONU

Acil durum ekipleri, Campbell'ın kurtarılması için "zorlu bir kurtarma operasyonu" başlattı. Kurtarma çalışmaları toplamda 7 saat sürdü. Operasyon sırasında, birkaç kaya parçası yerinden kaldırılarak genç kadının güvenli bir şekilde çıkarılması sağlandı.

Arkadaşları, kurtarma ekipleri gelene kadar, Campbell'ı kurtarmak için ilk girişimlerde bulundular; ancak bu çabalar başarılı olamadı. Genç kadın, kurtarma sürecinin bir saatten fazlasını baş aşağı pozisyonda geçirerek zor anlar yaşadı.

Kurtarma operasyonunun ardından Matilda Campbell’ın yalnızca küçük çizikler ve morluklarla kurtulduğu bildirildi. Campbell, kurtarma ekibine duyduğu minnettarlığı dile getirerek, "Beni kurtaran ekibe teşekkür ederim. Telefonuma yazık oldu" şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.