'Elveda Filistin milletinin lideri!'

'Elveda Filistin milletinin lideri!'
İsrail'in suikastıyla İran'da şehit olan Hamas Lideri İsmail Haniye'nin gelini Inas Haniyeh, kayınpederinin ölümü sonrası duygulandıran bir taziye mesajı paylaştı.

İsrail'in İran'da düzenlediği suikast sonucu şehit olan Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin yası dünyanın dört bir tarafından tutuluyor. Özellikle İslam ülkelerinde çok sevilen ve saygı gören Haniye, Filsitin'deki direnişin sembol isimlerinin başında yer alıyordu.

Dünyanın her yerinden gelen taziye mesajlarının belki de en duygulandıranı, İsmail Haniye'nin gelini Inas Haniyeh'nin yaptığı sosyal medya paylaşımıydı. Şehit Haniye'nin onun için bir baba olduğunu belirten gelini, ilahi kadere boyun eydiklerinin altını çizdi. 

Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin gelini Inas Haniyeh, paylaşımında özetle şunlar söyledi:

İlahi kadere razı olan kalplerimizle, övülmeye ihtiyacı olmayan bir adamın şehadetine başsağlığı dileriz. Bizim için bir baba gibiydi, gözümüzün nuruydu. 

İsmail Haniye şehadetiyle, şehit oğullarının arasına katıldı. O büyük bir komutan ve kahramandı. Allah'ın rızası dışında hiçbir şey ifade etmiyoruz. Allah İsrail müsibetine karşı sabır göstermeyi nasip etsin. Yaşadığımız bu dünya fanidir ve Allah'ın izniyle buluşmamız cennette olacaktır. Elveda Filistin milletinin lideri...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.