Efsane oyuncu Robert De Niro vasiyetini açıkladı! Mezar taşıma şunu yazdıracağım…

Efsane oyuncu Robert De Niro vasiyetini açıkladı! Mezar taşıma şunu yazdıracağım…
Oscar ödüllü usta oyuncu Robert De Niro, katıldığı televizyon programında hem kariyerinden hem de özel hayatından samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü aktör, mezar taşına yazdırmak istediği ifadeleri paylaşarak izleyenleri şaşırttı. De Niro, hem baba olarak hem de oyunculuk kariyerinde yaşadığı zorluklara değinirken, hayatını nasıl değerlendirdiğini anlattı.

Geçtiğimiz yıl 7. çocuğunu kucağına alarak bir kez daha baba olmanın mutluluğunu yaşayan Robert De Niro, katıldığı Who’s Talking to Chris Wallace? programında hayatına dair önemli açıklamalarda bulundu. 81 yaşındaki usta aktör, mezar taşına yazdıracağı sözleri paylaştı.

1625283

De Niro, mezar taşına yazdıracağı sözlerin, "Elimden gelenin en iyisini yaptım" olacağını ifade etti. 7 çocuk sahibi olan De Niro, en büyük çocuğu Drena’nın 53 yaşında olduğunu belirterek, "Nasıl bir baba oldunuz?" sorusuna ise "Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım" yanıtını verdi.

"YAPTIĞIM HER ŞEY İÇİN LÜTFEN BENİ AFFEDİN"

Robert De Niro, mezar taşına sadece bu sözleri yazdırmakla kalmayacağını da belirtti. Hayatında yaptığı hatalar ve kariyerine olan yoğun bağlılığıyla ilgili içten bir itirafta bulunan aktör, "Yaptığım her şey için lütfen beni affet" yazdıracağını söyledi. De Niro, zamanının büyük bir kısmını kariyerine ayırdığı için iyi bir baba olup olmadığı sorusuna ise içtenlikle, "Hayır, hep çok yoğundum ama çocuklarımı çok seviyorum" dedi.

Son yıllarda, birlikte olduğu Tiffany Chen’den bir kızı olan De Niro, kızına Gia Virginia Chen De Niro adını vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.