Elinde altın olan bunu yapmasın! Yatırım uzmanı uyardı: Rekor kayıp yaşarsınız...

Elinde altın olan bunu yapmasın! Yatırım uzmanı uyardı: Rekor kayıp yaşarsınız...
Yatırım uzmanından altını olanlara uyarı geldi. Elinde altın olan bunu yaparsa rekor kayıp yaşayacak. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatlarndaki dalgalanmaların ardından bir uyarı da yatırım uzmanından geldi. Son dönemlerdeki düşüşü işaret eden uzman isim, "Elinde altın olan bunu yapmasın!" diyerek uyardı. Acele edenlerin rekor kayıp yaşayacağını söyleyerek açıklamalarda bulundu.

ALTINDA DÜŞÜŞ TRENDİ

Elinde parası olan enflasyondan korunmak için güvenilir liman altına yöneldi. Son yılların rekorunu kıran altın fiyatları ise düşüş trendine geçti. Dolalr ve altın gibi popüler yatırım araçlarını gündemine alan yatırım uzmanından uyarı geldi. Yatırımcıların kararsızlığından bahseden yatırım uzmanı Mert Başaran, altın yatırımcılarına bir çağrıda bulundu.

0X0 Canli Altin Fiyatlari 26 Ocak 2024 Gram Ceyrek Yarim Cumhuriyet Tam Altin Ve 22 Ayar Bilezik Fiyatlari Ne Kada 1706267571787

DOLAR YATIRIM ARACI DEĞİL

Yatırım Uzmanı Mert Başaran, piyasa değerlendirmesine dolardan başladı. Doların bir yatırım aracı olmadığını hatırlatan Başaran, hisse senedi fonlarını işaret etti. Hisse senedi fonlarının yüksek getirisi olduğunu belirterek, fonlara yatırımın her zaman tavsiye edilebileceğinden bahsetti.

Hisse senedi fonlarında geçmiş verilerin incelenerek karar verilmesi gerektiğini söyleyerek, doların yatırım aracı olarak görülmemesini peş peşe vurguladı. Dolar kurunun da kendi enflasyonu olduğunu unutmamak lazım. 

Pg Ou1 1653978549 5583

ALTIN YATIRIMCISINA ÇAĞRI 

Altın piyasasını da değerlendiren başaran, jeopolitik risklere değindi. Savaşlar ve siyasi gerilimlerin piyasadaki etkisini işaret ederek, altın yatırımının bu durumlarda güvenli liman olduğunun altını çizdi. Fırsatların kaçırmamak gerektiğini söylelyerek, altın tarafında 'Al' döneminin son bulduğunu söyleyen Başaran, yatırımcılara sabırlı olma çağrısı yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.