Yatırımcılar gözünü dört açsın! Ekonomist Hatice Kolçak uyardı: Destek seviyesine çok yakın...

Yatırımcılar gözünü dört açsın! Ekonomist Hatice Kolçak uyardı: Destek seviyesine çok yakın...
Yatırımcıları uyaran ünlü ekonomist Hatice Kolçak, gram altını işaret etti. Destek seviyesine çok yakın olduğunu söyleyerek uyardı. İşte tüm detaylar...

Altın piyasasını değerlendiren ekonomist Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı. Yer yerinden oynayacak diyerek uyaran Kolçak, büyük bir dalgalanma beklediğini söyledi. Destek seviyesine yakın olan gram altın konusunda uyarılarına devam etti. İşte uyarılar...

DOĞRU YATIRIM VE DOĞRU ZAMAN

Yatırımcıların dikkatini çeken uyarılar geldi. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altın piyasasındaki son durumu değerlendirerek yatırımcılara seslendi. Yılın ilk yarısının sona ermesiyle kritik bir zaman dilimine girildiğini söyleyen Kolçak, doğru yatırım ve doğru zamanlamayı işaret etti. Yatırımını altından yöne kullanmak isteyen yatırımcılara seslenerek, piyasadaki dalgalanmaları bahsetti.

1 Gyk7 Cover

YATIRIMCILAR SABIRLI OLMALI

Yatırımcılara beklemeyi ve sabırlı olmayı tavsiye eden Hatice Kolçak, piyasanın durumunu gösterdi. Morali yüksek tutmaya önem gösteren ekonomist, "Aslında yatırımcılık büyük ölçüde psikoloji ve sabırdan oluşur. Bu işin yüzde 95’i sabır ve güçlü bir psikolojik duruş gerektirir.” açıklamasını yaptı. 

T25 Gram Altin Fiyatlari Icin 799

DESTEK SEVİYESİNE ÇOK YAKIN

Altın piyasasındaki gidişattan bahseden Kolçak, satış baskısı altında olduğunu hatırlattı. Hafta boyunca devam eden bu sürecin, perşembe ve cuma günü açıklanacak veriler öncesinde de sürdüğünü duyurdu. Piyasada büyük bir etkisi olan FED üyelerinin açıklamasını işaret ederek, "Altın şu anda 2 bin 316 dolar seviyesinde. Hemen bir yükseliş beklememek lazım. Bu süreç sabır ve zaman gerektirir. Destek seviyelerine çok yakınız.” sözlerini kullandı. Destek seviyelerine çok yakın olduğunu hatırlatan ekonomist, stratejik alımları tavsiye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.