Evleneceğini duyurmuştu! Survivor Nagihan Karadere gizemli sevgilisiyle tatilde görüntülendi!

Evleneceğini duyurmuştu! Survivor Nagihan Karadere gizemli sevgilisiyle tatilde görüntülendi!
Son olarak TV8 ekranlarında yer alan Survivor All Star'da kıyasıya mücadele eden Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında evleneceğini duyurmuştu. Yakın arkadaşı Tuğba Özay'ın tanıştırdığı bir iş insanı ile evlilik hazırlıklarına başladığını söyleyen Karadere, sevgilisinin ismini söylememişti. Survivor Nagihan gizemli sevgilisiyle Bodrum tatilinde objektiflere takıldı.

Survivor yarışmalarıyla tanınan milli sporcu Nagihan Karadere geçtiğimiz günlerde özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti.

Pınar Kerimoğlu'nun YouTube programına konuk olan Nagihan Karadere evleneceğini açıklamıştı. Kiraz sapından yapılmış yüzük ile romantik bir evlilik teklifi aldığını söyleyen Karadere nazar değmesinden korktuğu için sır gibi sakladığı sevgilisi ile Monako'da düğün yapacağını söylemişti.

SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Bodrum Gündoğan'da denizin ve güneşin tadını çıkaran Nagihan Karadere sır gibi sakladığı sevgilisiyle görüntülendi. Aramızda Kalmasın muhabirlerine yakalanan çift, sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı.

Nagiiiii

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.