Fenerbahçe devreye girdi! Eski Galasasaraylı imzayı atabilir

Fenerbahçe devreye girdi! Eski Galasasaraylı imzayı atabilir
Yeni sezona Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, Lille maçı hazırlıklarını tamamladı. Transferde de yeni adımlar atmaya devam eden sarı- lacivertliler, bir dönem Galatasaray forması giyen oyuncu için devreye girdi.

Orta saha transferi için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray forması giyen yıldız için harekete geçtiği iddia edildi.

Sarı lacivertlilerin, Wolverhampton'da forma giyen Mario Lemina'yı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.  İngiliz ekibiyle 1 yıllı sözleşmesi kalan 30 yaşındaki futbolcuyu makul bir bonservis ücretiyle transfer etmeyi hedeflediği öğrenildi.

G U0 S L C X M A E7 T Ho

YÜKSEK BONSERVİS TALEBİ

Gabonlu oyuncunun ise yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı aktarıldı. Transferdeki tek engelin Wolverhampton'ın istediği yüksek bonservis ücreti olduğu belirtildi. Ancak yönetimin, sıkı pazarlıkla Lemina için istenen rakamları düşürmeyi planladığı öne sürüldü.

E De9Q E Wk A Ec Phy

Lemina geçtiğimiz sezon Wolverhampton'da toplam 39 maçta forma giydi. Başarılı oyuncu bu karşılaşmalarda 5 gol ve 1 asistle oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.