YouTube hesabından çektiği makyaj videolarıyla adını milyonlara duyuran Danla Bilic, özel hayatıyla dikatleri çekiyor. Hareketli aşk hayatı ile bilinen Biliç, milli futbolcu Doğan Alemdar ile aşk yaşamaya başladı.

Dilan Polat paylaşımlarına devam edecek mi? Ünlü fenomenden sürpriz yanıt! Dilan Polat paylaşımlarına devam edecek mi? Ünlü fenomenden sürpriz yanıt!

Rapçi Çakal ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda ilişkisini noktalayan Danla Bilic, futbolcu Doğan Alemdar ile Instagram'dan takipleşmeye başladı. Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan ikili, önceki gün baş başa gittikleri Belgrad'da görüntülendi.

A Ş K

İLİŞKİLERİNİ İLAN ETTİĞİ İÇİN PİŞMAN OLMUŞTU

Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde biten ilişkileri hakkında "Keşke ilişkilerimin hiçbirini göstermeseydim. Benim bir eski sevgilim trafikte çevirmeye giriyor. Alkollü yakalanıyor. Ayrıldığımızı duymamış 'enişte boş ver geç' deyip yolluyorlar. Benim sayemde. Ayrıldıktan sonraki süreçten nefret ediyorum. Onu ister istemez kullanıyor ya erkekler, onu sevmiyorum. Yoksa hepsi iyi insanlar özünde" demişti. Eski sevgilileriyle arkadaş kaldığını söyleyen Bilic, "En çok sevdiğim, aramın en iyi olduğu da Kubilay Aka" diyerek samimi açıklamalarda bulunmuştu.

D O Ğ A N N

Editör: Rengin Uğur