Filenin Sultanları ABD'yi final setinde devirdi!

Filenin Sultanları ABD'yi final setinde devirdi!
A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin 8'inci maçında ABD'yi final setinde geriye düşmesine rağmen mağlup ederek, dünya 1 numarası ünvanını korudu.

Texas eyaletindeki maçın ilk setini 25-21 kaybeden Türkiye, ikinci setten itibaren maça ağırlığını koydu. Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt'un etkili oyunlarıyla geri dönen Filenin Sultanları, ikinci seti 25-20, üçüncü seti ise 25-21 kazanarak öne geçti.

Yeni Prognlxfjhlcfkhje

FİNAL SETİNDE MÜCADELE RUHU 

Final setinde geriye düşmelerine rağmen mücadeleyi bırakmayan milli takımımız, seti ve maçı kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Bu galibiyetle birlikte A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde 8'inci maçını tamamlayarak dünya 1 numarası ünvanını korudu.

Yeni Projedıjfogodıjgoıdxjg

ABD'DE İKİNCİ HAFTA PERFORMANSI 

Ay-yıldızlılar, ABD'deki ikinci hafta müsabakalarında Almanya ve Sırbistan'ı 3-1'lik skorlarla mağlup etmiş, Antalya'da düzenlenen ilk haftada ise iki galibiyet ve iki mağlubiyet almıştı.

ÜÇÜNCÜ HAFTA HONG KONG'TA

Filenin Sultanları, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde zorlu rakiplerine karşı gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmeye devam ediyor. Milletler Ligi'nin üçüncü haftasında 12-16 Haziran tarihleri arasında Hong Kong'ta Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yüksek form grafiğini sürdürerek başarılarını devam ettirmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.