Galatasaray o ismin peşinde! Lyon'un yıldızı için harekete geçildi

Galatasaray o ismin peşinde! Lyon'un yıldızı için harekete geçildi
Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Sarı kırmızılı ekip, kanat bölgesine önemli bir takviye yapmak için adımlarını hızlandırdı. Roma'dan Nicola Zalewski ile temaslarını sürdüren yönetim, bu kez bir başka yıldız için harekete geçti. Fransız basınında çıkan son haberlere göre Galatasaray, Lyon'un genç yeteneği Rayan Cherki'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Galatasaray, 13 Eylül’e kadar yeni bir kanat oyuncusu transfer etmeyi planlıyor. Kerem Aktürkoğlu’nun takımdan ayrılmasının ardından Nicola Zalewski'yi gündemine alan sarı kırmızılılar, Zalewski transferi için görüşmelerini sürdürürken, beklenmedik bir adım daha attı.

RYAN CHERKİ HAMLESİ

Fransız medyasına göre Galatasaray, Lyon forması giyen 21 yaşındaki yetenek Rayan Cherki için devreye girdi. Lyon ile sadece bir yıllık sözleşmesi kalan Cherki’nin bu sezon henüz hiç forma giymediği vurgulanırken, oyuncunun PSG ve Borussia Dortmund’a transferlerinin çeşitli sebeplerle gerçekleşmediği ifade edildi. Lyon'un genç yıldıza sezon başında yeni bir sözleşme önerdiği ancak Cherki’nin bu teklifi geri çevirdiği de belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.