Gökçeada ve Bozcaada feribotlarında tatilci yoğunluğu yaşanıyor

Gökçeada ve Bozcaada feribotlarında tatilci yoğunluğu yaşanıyor
Çanakkale’de bulunan Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine gitmek isteyen tatilciler feribotlarda büyük ilgi gösteriyor. Bu iki ilçeye gitmek isteyen tatilciler, Kabatepe ve Geyikli'deki feribot iskelelerinde uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Her geçen yıl daha fazla ilgi gören Bozcaada ve Gökçeada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tatili boyunca da büyük talep görüyor.

Tatilciler, her iki ilçeye sefer yapılan Kabatepe ve Geyikli'deki feribot iskelelerinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Bazı tatilciler, sıcak havaya rağmen araçlarından inerek çevreyi keşfetmeyi tercih ederken, diğerleri yanlarında getirdikleri kamp sandalyeleriyle ağaç gölgelerinde beklemeyi tercih etti.

Thumbs B C 2Da9855Bf86F46A11Cf633Eb1F2Fd9F9

EK SEFERLER DÜZENLENECEK

Çanakkale Boğazı ve adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ, Kabatepe-Gökçeada hattında Kabatepe'den saat 20.00'de, Gökçeada'dan saat 22.00'de ek sefer düzenlenecek.

Geyikli-Bozcaada hattında ise Geyikli'den saat 18.00 ve 23.55'te, Bozcaada'dan ise saat 19.00 ve 23.30'da ek sefer düzenleyeceğini duyurdu.

Boğaz hattında ise Çanakkale-Eceabat seferlerinin tarifeye uygun olarak, Çanakkale-Kilitbahir ve Lapseki-Gelibolu seferlerinin saat belirtilmeksizin devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.