AK Partili isimden 'Dilan Polat' tepkisi: Devlete meydan okuyorlar

AK Partili isimden 'Dilan Polat' tepkisi: Devlete meydan okuyorlar
Tahliye olmalarını partiyle kutlayan Dilan Polat ve ailesi bir kez daha tepkilerin odağına yerleşirken AK Partili Metin Külünk, parti görüntülerini alıntılayarak "Devlete meydan okuyorlar. Daha da önemlisi milletle dalga geçiyorlar" dedi.

Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, sosyal medyada gündem olan ve büyük tepkilerle karşılanan 'Dilan Polat Partisi'ni sert sözlerle eleştirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Külünk, partiye dair video ve görüntüleri de paylaştı.

Partinin ardından pek çok paylaşıma konu olan Dilan Polat ile kardeşi Sıla Polat'ın öpüşme fotoğrafının da yer aldığı gazete haberini paylaşan Külünk, "Devlete meydan okuyorlar" dedi.

Yargıdan 'ses gelmediğini' söyleyen Külünk, "Sağlam ve en ağırından gerçek iradeyi yakında göreceğimize inanıyoruz" dedi.

'MİLLETLE DALGA GEÇİYORLAR'

Külünk paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Devlet’e meydan okuyorlar. Daha da önemlisi, milletle dalga geçiyorlar.

Kamu adına işlem yapması gerekense yargı bürokrasisi fakat ses gelmiyor. Dolayısıyla bu taraftaki ses daha da yükseliyor. Diyor ki avaz avaz, 'Bak, seni çürütüyorum. Ülkeyi çürütüyorum ve senin elinden hiçbir şey gelmiyor.'

Ülkeyi aciz göstermeye, itibarı elden almaya gayretleri ve cesaretleri olan bu kımın zararlılarına karşı sağlam ve en ağırından gerçek iradeyi yakında göreceğimize inanıyoruz.

Milletimizde bunu bekliyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.