Esenyurt'ta 33 katlı binada korkutan yangın! Mahsur kalanlar var

Esenyurt'ta 33 katlı binada korkutan yangın! Mahsur kalanlar var
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan 33 katlı bir binada büyük bir yangın çıktı. Binanın girişindeki elektrik panosunda başlayan yangın, kısa sürede tüm binayı kaplayan yoğun bir duman tabakası oluşturdu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, binada mahsur kalanları tahliye ediyor.

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Nazım Hikmet Bulvarı 2011 Sokak'taki bir sitede 33 katlı binanın girişindeki elektrik panosunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Olay yerine hızla intikal eden itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yangına müdahale ederken aynı zamanda binada mahsur kalanları tahliye etmeye başladı.

Thumbs B C 2A240B35B99Edccd695A0Dfd11A8C7Ec

5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Sitede mahsur kalan aralarında çocukların da olduğu 57 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları nedeniyle Nazım Hikmet Bulvarı çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

2024 A A A 35528441

İtfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına alma çalışmaları ve mahsur kalan kişileri tahliye etme çabaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.