Fetullah Gülen'in ölümü sonrası FETÖ mensupları Pennsylvania'daki çiftliğe akın ediyor

Fetullah Gülen'in ölümü sonrası FETÖ mensupları Pennsylvania'daki çiftliğe akın ediyor
Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in vefatının ardından, Pennsylvania'daki çiftliğine gelenlerin sayısında gözle görülür bir artış yaşandı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından ABD'ye yerleşmişti ve burada yaşadığı Pennsylvania eyaletindeki Saylorsburg'daki çiftliğinde bulunuyordu. Gülen’in öldüğünün açıklanmasının ardından, bu çiftlikteki toplanmaların arttığı gözlemleniyor.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in evi ölümünün ardından havadan görüntülendi

Girişte güvenlik önlemleri artırılırken, yerel saatle öğle vakitlerinde gelenlerin sayısının da belirgin bir şekilde yükseldiği görülüyor. FETÖ mensupları, çiftliğin girişinde güvenlik taramasından geçerek, yerleşkenin bahçesindeki park alanını neredeyse tamamen doldurmuş durumda.

FETÖ

DİĞER EVDE DURUM SAKİN

AA kameramanının havadan çektiği görüntülerde, Gülen'in ölümüne yakın günlerde kaçırıldığı belirtilen aynı bölgedeki diğer evde ise herhangi bir hareketlilik gözlemlenmedi. Ancak bu evin bahçesinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi dikkat çekiyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.