İstanbullulara müjde! Her yere bedava gideceksiniz: İBB duyurdu

İstanbullulara müjde! Her yere bedava gideceksiniz: İBB duyurdu
İstanbullular o tarihte ulaşım ücretlerinden kurtulacak! İBB duyurdu. Hepsi bedava olacak. İETT, Metro, deniz taksileri...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) beklenen açıklamayı yaptı ve bayram süresince toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu. İstanbullular, bayram ziyaretleri ve diğer etkinlikler için toplu taşıma araçlarını rahatça kullanabilecek. 

İBB'DEN TOPLU TAŞIMA MÜJDESİ 

İBB, 16-19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak Kurban Bayramı boyunca, toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. Bu tarihler arasında kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri, İBB’ye ait tüm toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Bu uygulama, bayram ziyaretleri, alışverişler ve diğer etkinlikler için İstanbullulara büyük bir kolaylık sağlayacak. 

7/24 GÖREV BAŞINDA EKİPLER 

Bayram süresince İBB ekipleri, İstanbulluların bayramı rahat ve güvenli bir şekilde geçirebilmeleri için 7 gün 24 saat görev başında olacak. Şehir genelinde çeşitli önlemler alınarak vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri sağlanacak. 

EK SEFERLER VE DENİZ TAKSİLERİ 

Bayram süresince yaşanabilecek yoğun yolcu trafiğini rahatlatmak amacıyla, İETT, Metro İstanbul ve Şehir Hatları tarafından ek seferler düzenlenecek. Bu ek seferler, vatandaşların beklemeden seyahat edebilmeleri için planlandı. Ayrıca, İBB Deniz Taksileri bayram boyunca 7/24 hizmet vermeye devam edecek, böylece deniz ulaşımını tercih eden vatandaşlar da rahatça seyahat edebilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.