THY kabin ekibine hakaret eden yolcuya para cezası

THY kabin ekibine hakaret eden yolcuya para cezası
İstanbul-Londra seferi öncesi kabin ekibine hakaret eden yolcu B.G. hakkında idari para cezası uygulandı. Yolcu, uçaktan indirildi ve liman dışına çıkarıldı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Londra seferi öncesi kabin ekibine hakaret eden yolcu B.G.'ye idari para cezası uygulandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, dün yaşanan olayda, B.G.'nin uçakta sorun çıkardığı ve pilot tarafından Kuraldışı Yolcu Formu düzenlenerek uçuşa kabul edilmediği belirtildi.

YOLCUNUN ANKSİYETE BOZUKLUĞU VARMIŞ

Açıklamada, B.G.'nin kademeli olarak artan oranda zor kullanılarak kelepçelendiği ve uçaktan indirildiği ifade edildi. Yolcu, çevreye rahatsızlık vermeye devam ettiği için Kabahatler Kanunu'nun 37. maddesi gereğince idari para cezası uygulanarak liman dışına çıkarıldı. Anksiyete bozukluğu olduğu öğrenilen B.G.'nin ailesiyle irtibata geçilmiş ve bir yakınına teslim edilerek gönderilmiştir.

"BEKLENEN SON..."

İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından olayın güvenlik kamera görüntülerini paylaşarak durumu "Beklenen son…" şeklinde duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.